Underkunder
Sluttkunder-fanen er for partnere som administrerer tjenester for sluttkunder. Du velger hvilke servere, domener og webhotellkontoer hver underkunde ser, om de kan logge inn, og om de får sine egne fakturaer.
Beta
Underkunder er i beta og tilgjengelig for et utvalg partnerkontoer. For å be om tilgang, opprett en supportsak.
Du er fortsatt ansvarlig
Selv med direkte fakturering på er du som partner alene ansvarlig for betalingen. Betaler ikke underkunden, blir fakturaen videreført til deg. Det gjøres ingen kredittvurdering av underkunden; de faktureres under kontoens avtale.
Listen over underkunder
Hver underkunde får et brukernavn i formatet GH-NNNNN, som de logger inn med.
Opprette en underkunde
E-post får underkundens fakturaer og, når innlogging er på, innloggingsdetaljene.
Tillat innlogging
Uten Tillat innlogging er underkunden bare en faktureringsidentitet, og du administrerer ressursene deres fra ditt eget panel. Med den logger de inn med GH-NNNNN-brukernavnet sitt og et passord på minst 6 tegn. Send innloggingsdetaljer til kunden sender begge til dem på e-post; fjern krysset for å gi dem innloggingen selv.
Fakturer sluttkunde direkte for tildelte tjenester
Er den avkrysset, faktureres ordrer for tjenester som er tildelt underkunden, i deres navn og sendes til deres e-post. Du ser fortsatt disse fakturaene under din egen Økonomi. Fjern krysset for å beholde fakturaene på din egen konto.
Direkte fakturering krever Navn, Adresse, Postnummer, Sted, Land og E-post. Er Firmanavn satt, må Organisasjonsnummer være nøyaktig 9 sifre.
Underkundens detaljside
Servere, Domener og Webhotell tildeler ressursene dine til underkunden.
Send innloggingsdetaljer erstatter underkundens passord med et nytt tilfeldig passord og sender det til dem på e-post. Det krever en e-postadresse på profilen.
ADVARSEL
Slett fjerner underkunden permanent. Ressurser som er tildelt dem, går tilbake til din direkte kontroll.
Hva underkunden ser når de logger inn
Bare ressursene du har tildelt dem. De kan ikke se de andre underkundene dine eller noe du ikke har tildelt. I stedet for Økonomi får de en Fakturaer-side med fakturaene som er utstedt til dem.
Tilbakestille passordet til en underkunde
Underkunder kan ikke tilbakestille passordet sitt selv. Glemmer de det, klikker du Send innloggingsdetaljer på profilen deres. For å trekke tilbake innloggingen fjerner du krysset i Tillat innlogging og klikker Lagre.








